Podoprintti

Podoprintti-lehti

 

Podoprintti on Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry:n (SJJL) jäsenlehti. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen toimittamisesta vastaa päätoimittaja yhdessä SJJL:n hallituksen kanssa.

 

Podoprintti julkaisee ihmisen hyvinvointia, jalkaterapiaa/jalkojenhoitoa ja jalkaterveyttä käsitteleviä tutkimusselosteita, artikkeleja, katsauksia, tapausselostuksia, kirjallisuusarviointeja ja järjestötoimintaan liittyviä kirjoituksia. Lehden tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaista tietoa oman työnsä kehittämiseksi.

 

Podoprintti-lehti on voittoa tavoittelematon ammattijulkaisu. Lehdessä julkaistuista ja julkaistavaksi tajottavista artikkeleista ei makseta kirjoittajapalkkioita. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan Podoprinttiin kirjoitusohjeet löydät tästä.

Jos haluat ehdottaa aihetta artikkelille (juttuvinkki), lähetä sähköpostia päätoimittajalle osoitteeseen podoprintti@sjjl.fi

 

Podoprinttiin on mahdollista ostaa ilmoitus- ja mainostilaa. Ilmoitusmyynnistä vastaa Sasu Hyytiä podoprinttitoimitus@sjjl.fi

 

Lehden ilmestymisaikataulu, ilmoitus- ja mainostilan hinnasto sekä kokoluettelo löytyvät mediakortista.

 

SJJL:n jäsenten jäsenmaksuun sisältyy Podoprintti-lehti. Muut lehdestä kiinnostuneet voivat tilata sen 55 euron vuosihintaan.

 

Yhteystiedot:

 

Podoprintti-lehden päätoimittaja

Hannu Mattila

podoprintti@sjjl.fi

 

Ilmoitusmyyntivastaava

Sasu Hyytiä

podoprinttitoimitus@sjjl.fi

 

Postiosoite:

Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry, PL 150, 00060 TEHY

PDF-tiedostoPodo Mediakortti 2016.pdf (30 kB)
Podoprintti-lehden mediakortti
PDF-tiedostoPodoprintti_kirjoitusohjeet_2013.pdf (319 kB)
Podoprintti-lehden kirjoitusohjeet