SJJL ry

Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliiton keskeisenä tavoitteena on jalkaterapia-alan kehittäminen. Valtakunnalliseen jalkaterapiakoulutuksen kehittämistyöhön on osallistuttu yhteistyössä alan oppilaitosten kanssa mm. opinnäytetöiden ja koulutusten suunnittelun osalta. Liitto on myös kannustanut hyvin ansioituneita jalkaterapeuttiopiskelijoita stipendeillä.

Jäsenistön ammattitaidon ylläpitämiseksi järjestön toimintaan kuuluvat opinto- ja koulutuspäivät. Opinto- ja koulutuspäivien luennoitsijoina on vieraillut myös kansainvälisiä asiantuntijoita. Kansainvälisen järjestön jäsenyys tarjoaa jäsenillemme mahdollisuuden perehtyä alan kansainväliseen kehitykseen.

Jalkaterapia-alan tunnettavuutta maassamme lisäämään järjestö on tuottanut ohjaus- ja markkinointimateriaalia. Osallistumalla valtakunnallisiin väestölle suunnattuihin sekä terveysalan ammattilaisten tapahtumiin, on tietoisuutta alasta saatu lisättyä.

Suomen ammattikorkeakouluissa tehdyt opinnäytetyöt löytyvät osoitteesta https://www.theseus.fi/

Liiton jäsenillä on nyt mahdollisuus tilata lahjakortteja edullisesti myyntiin. Lahjakorttien hinta 0,80 €/kappale.

Tilaukset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen talous@sjjl.fi. Ilmoitathan nimesi, laskutus- ja toimitusosoitteesi sekä haluamasi kappalemäärän viestissäsi. Lisätiedot sekä lahjakortin kuva alla olevassa liitteessä!

Tilaa myyntiin liiton lahjakortteja!

PDF-tiedostoSJJL-lahjakortit.pdf (215 kB)