Podoprintti-lehti

Podoprintti on Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry:n (SJJL) jäsenlehti. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen toimittamisesta vastaa päätoimittaja yhdessä SJJL:n hallituksen kanssa.

Podoprintti julkaisee ihmisen hyvinvointia, jalkaterapiaa/jalkojenhoitoa ja jalkaterveyttä käsitteleviä tutkimusselosteita, artikkeleja, katsauksia, tapausselostuksia, kirjallisuusarviointeja ja järjestötoimintaan liittyviä kirjoituksia. Lehden tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaista tietoa oman työnsä kehittämiseksi.

Podoprintti-lehti on voittoa tavoittelematon ammattijulkaisu. Lehdessä julkaistuista ja julkaistavaksi tarjottavista artikkeleista ei makseta kirjoittajapalkkioita. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan Podoprinttiin kirjoitusohjeet löydät tästä. Tai jos haluat ehdottaa aihetta artikkelille (juttuvinkki), lähetä sähköpostia päätoimittajalle osoitteeseen podoprintti@sjjl.fi. Podoprinttiin on mahdollista ostaa ilmoitus- ja mainostilaa, josta yhteys myös päätoimittajaan.

Lehden ilmestymisaikataulu, ilmoitus- ja mainostilan hinnasto sekä kokoluettelo löytyvät mediakortista.

SJJL:n jäsenten jäsenmaksuun sisältyy Podoprintti-lehti.

Kuka tahansa lehdestä kiinnostunut voi tilata Podoprintin 55 euron vuosihintaan. 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.