Podoprintti

Podoprintti on Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry:n (SJJL) jäsenlehti. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen toimittamisesta vastaa päätoimittaja yhdessä SJJL:n hallituksen kanssa.

Podoprintti julkaisee ihmisen hyvinvointia, jalkaterapiaa/jalkojenhoitoa ja jalkaterveyttä käsitteleviä tutkimusselosteita, artikkeleja, katsauksia, tapausselostuksia, kirjallisuusarviointeja ja järjestötoimintaan liittyviä kirjoituksia. Lehden tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaista tietoa oman työnsä kehittämiseksi.

Podoprintti-lehti on voittoa tavoittelematon ammattijulkaisu. Lehdessä julkaistuista ja julkaistavaksi tarjottavista artikkeleista ei makseta kirjoittajapalkkioita. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan Podoprinttiin kirjoitusohjeet löydät alla olevasta pdf-tiedostosta. Tai jos haluat ehdottaa aihetta artikkelille (juttuvinkki), lähetä sähköpostia päätoimittajalle osoitteeseen podoprintti@sjjl.fi. Podoprinttiin on mahdollista ostaa ilmoitus- ja mainostilaa, josta yhteys myös päätoimittajaan.

Lehden ilmestymisaikataulu, ilmoitus- ja mainostilan hinnasto sekä kokoluettelo löytyvät alla olevasta Mediakortista (pdf).

SJJL:n jäsenten jäsenmaksuun sisältyy Podoprintti-lehti.

Kuka tahansa lehdestä kiinnostunut voi tilata Podoprintin 55 euron vuosihintaan. 

Mikäli haluat peruttaa lehden, tulee peruutus lähettää sähköpostitse osoitteeseen podoprintti@sjjl.fi. Lehden tilaaminen on jatkuva kestotilaus, joten peruutus täytyy tehdä kuluvan vuoden loppuun mennessä. 

Tilaa Podoprintti

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.