Jalkaterapian opintopäivät tulevat taas!

Aika: torstai 10.10.2024 - perjantai 11.10.2024

Paikka: Varala-sali, Varalan urheiluopisto, Tampere, Varalankatu 36

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.2024

Hinnat


Ohjelma

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin.


Saunailta torstaina 10.10. Varalassa


Järjestämme Varalan rantasaunan takkatuvassa saunaillan torstain opintopäivän päätteeksi. Saunatila on varattu meille klo 18.00 eteenpäin. Luvassa vapaamuotoista olemista ja keskustelua kollegoiden kanssa, halutessa saunomista ja uimista, sekä ruokaa ja juomaa.

Ota omat uikkarit, pyyhe ja halutessasi omat saunajuomat mukaan.

Osallistuminen maksaa 30€ ja mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeen yhteydessä saunailtaan tai myöhemmin sähköpostitse jasenasiat@sjjl.fi. 


Majoitus

Varalan Nature Hotel and Sport Resort

Osallistujille on varattu rajallinen määrä huoneita tapahtumahintaan:

* 109€ - 1hlö huone, sis aamupalan

* 129€ - 2hlö huone, sis aamupalan

Hinnat ovat voimassa 20.9. asti. 

Voit varata huoneita suoraan Varalan urheiluopistolta sähköpostitse osoitteesta myynti@varala.fi tai puhelimitse (03) 2631 111. Huomioithan, että huoneita on rajoitettu määrä, joten teethän majoitusvarauksen hyvissä ajoin.

UNITY Tampere hotel 

Sijaitsee 900m päässä Varalasta. Lisätietoja hotellista ja hinnoista: UNITY Tampere

Scandic Rosendahl hotel

Sijaitsee 1.3km päässä Varalasta. Lisätietoja hotellista ja hinnoista: Scandic Rosendahl


Mukaan näytteilleasettajaksi?


Tule mukaan näytteilleasettajaksi esittelemään yritystänne ja teidän tuotteita! Näytteilleasettajille varattu tila on Varalan päätalon aulassa, lähellä luentosalia. Aulan ohi kulkee päivän aikana paljon muitakin ihmisiä kuin Jalkaterapian opintopäiville osallistuvia, esim. hierojaopiskelijoita, urheilijoita ja muita ryhmiä, joten tässä on oiva tilaisuus markkinoida myös suoraan kuluttajille. Opintopäivien osallistujille on varattu aikaa näytteilleasettajiin tutustumiseen. 

Näytteilleasettajien hintaan sisältyy kahvit ja noin 4 neliön suuruinen alue, sekä pöytä (n. 120 cm x 50 cm) ja sähköt tarvittaessa. Voitte ottaa mukaan myös oman messupöydän ja muutakin rekvisiittaa. 

Hinnasto:

1 päivä on 250€.

2 päivää on 450€.

Luentoihin osallistuminen ei sisälly hintaan. Jos haluatte osallistua myös luennoille, pääsette osallistumaan jäsenhintaan, eli yhdeltä henkilöltä 150€/pv ja 250€/2pv. Tähän sisältyy silloin myös lounas.


Messukassi

Tarjoamme kaikille osallistujille messukassin. Jos haluat yrityksesi tuotenäytteitä ja/tai mainosmateriaalia messukassiin, ole yhteydessä Aino Niskaseen, paikallisosastot@sjjl.fi. Markkinointimateriaali messukassiin maksaa 100€/yritys.