Valtakunnallinen harjoittelun teemapäivä 6.5.2020

6.5.2020 klo 12:30

6.5.2020 Paikan päällä Helsingissä (Metropolia), Savonlinnassa (XAMK) tai AC-välitteisesti klo 12:30 - 15:45

Hyvä jalkaterapeuttikoulutuksen työelämäohjaaja!

 

Olet lämpimästi tervetullut keskiviikkona 6.5.2020 alkaen klo 12.30 valtakunnalliseen harjoittelun teemapäivään, joko paikanpäälle Helsinkiin Metropoliaan tai Savonlinnaan Xamkille.

Myös verkon välityksellä (adobe connect) voi osallistua päivään osoitteessa https://flax.xamk.fi/marjoheikkila (ac-käyttöohjeet liitteenä). Jos et ole aiemmin käyttänyt adobe connectia, niin kannattaa ohjeiden luvun jälkeen osallistua testihetkeen, joita on to 23.4 klo 15.15-16.00  ja ti 28.4 klo 8.15-9.00. Liity tuolloin tuohon ac-osoitteeseen, jossa ac-asiantuntijamme on apuna, pääset testaamaan toimiiko äänet ja kuvat oikein.

Lyyti-ilmoittautumislinkissä (joka tämän postin lopussa) valitset kumpaan ajankohtaan ilmoittaudut, jos testikertaan haluat osallistua.

Iltapäivän ohjelma on rakennettu yhteistyössä Metropolian ja Xamkin jalkaterapeuttikoulutuksen harjoitteluvastaavien toimesta. Päivän teemat ovat nostettu esille opiskelijoiden harjoitteluissa esiin tulleista asioista, mm. käsihygienia, jalkaterapian uudet mahdollisuudet jne. Ajatus on, että päivä on informatiivinen, muistuttaa meitä kaikkia tärkeistä teemoista, mutta myös keskustelulle pyritään jättämään tilaa iltapäivään.

 

Jatkoa ajatellen toivomme harjoittelupaikoista ideoita/aiheita mistä haluaisivat tietoa, jos tällainen yhteisesti toteutettu harjoittelun teemapäivä koetaan hyväksi. Näitä ideoita ja aiheita voi tuoda esille loppupalautteessa.

 

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Valtakunnallinen_jalkaterapeuttikoulutuksen_harjoittelun_teemapaiva_9951