SJJL Ry:n vuosikokous ja pikkujoulut

Tervetuloa SJJL Ry:n vuosikokoukseen ja pikkujouluihin 25.11.2023! 

Vuosikokous järjestetään klo 18.00 Helsingissä ravintola White Ladyn kabinetissa, mutta mukaan voi osallistua myös etänä (alla teams-linkki). Vuosikokous alkaa klo 18 ja pikkujouluosuus sen jälkeen noin klo 19.00. 

Vuosikokous on sääntömääräinen avoin kokous kaikille liiton jäsenille ja siellä mm. käsitellään kaikki ne asiat, joita yhdistyslaissa tai säännöissä ei ole määrätty hallituksen tehtäväksi. Vuosikokouksessa hyväksytään hallituksen toimintakertomus liiton tämän vuoden toiminnasta, käydään läpi seuraavan vuoden toimintasuunnitelma, vahvistetaan viime vuoden tilinpäätös ja päätetään vastuunvapauden myöntämisestä tilivelvollisille. Varsinaisena jäsenenä voit itse tuoda jonkin aiheen asialistalle käsiteltäväksi. Aiheet täytyy lähettää 3.11. mennessä sihteerille osoitteeseen sihteeri@sjjl.fi. 

Vuosikokouksen jälkeen järjestämme kaikille halukkaille yhteiset pikkujoulut! Useat meistä työskentelevät yksinyrittäjinä ja jäävät kokonaan ilman työporukan pikkujouluja. Pikkujouluruokailu on ravintola White Ladyn kabinetissa vuosikokouksen päälle. Illallinen on omakustanteinen, mutta liitto tarjoaa glögit. Illallinen on ravintolan oman pikkujoulumenun mukainen.

Saat osallistua sekä vuosikokoukseen, että pikkujouluihin tai jompaan kumpaan näin halutessasi. Vuosikokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta pikkujouluihin keräämme ilmoittautumiset etukäteen. Käy täyttämässä ilmoittautumislomake tästä

Lisäksi vuosikokouksessa palkitaan Vuoden jalkaterapeutti ja - jalkojenhoitaja 2023. Käy ehdottamassa kolleegaasi näille titteleille nettisivujen lomakkeen kautta tästä